keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Terveystuloksia

Irmelin kanssa kävimme viime viikolla lonkka ja kyynärkuvissa. Tulokset tulivatkin jo kuvauksen jälkeen seuraavana päivänä. Lonkat C/D ja kyynärät 0/0. Toinen lonkkamalja oli eläinlääkärin ja omaan silmään matala ja osattiin jo odottaakin tälläisiä tuloksia. Ei tullut siis Irmelistä jalostuskoiraa. Harmittaahan se kovasti, mutta eipä näille mitään voi. Samalla otettiin myös verta DM geenitestiä varten, niitten tuloksia ei ole vielä tullut. Tällä hetkellä meillä ei nyt kotona ole yhtään jalostusnarttua. Seuraava joka terveystarkastetaan on sitten Irmelin siskopuoli Hinna (Kotituulen Hermione) vuoden päästä. Eli seuraavia pentuja voidaan toivoa ehkä ensi vuodelle mikäli onni on myötä.

 Irmeli

Eilen kävimme Kerkko pojan kanssa Paltaniemellä jäällä touhuamassa. Kaverina oli Mira neljän kääpiösnautserin kanssa. Nuorimmainen näistä eli Korri on täysin saman ikäinen kuin meidän Kerkko. :) Hauskaa näillä oli ja hienosti osasi Kerkko käyttäytyä uudessa ympäristössä ja seurassa. :) Muutamia kuvia eiliseltä:

Kerkko ja Korri

Vauhdin hurmaa :)

Kerkko poika :)

Viime viikolla syntyi meidän Petjalle Kotilan Kenneliin Kuhmoon neljä pienokaista. Pentujen emä on siis Hulda eli Kotilan Hulda. :) Kunhan pienokaiset kasvaa, niin varmaankin käymme niitä sitten katsomassa. :)

 Viikonlopun olin Kuopiossa Pyryn ja Vertin (Kolme Veetä Aamupäivä & Kolme Veetä Eka-Eevertti) luona kun Tuomas ja Terhi oli reissussa. Olin siis koiravahtina näille kahdelle. :)


Sarilta sain kuvan Sakusta (Kolme Veetä Lumituiskun-Tahvo) joka oli itse päässyt sohvalle. :)

 Julialta sain kuvan Mallasta (Kolme Veetä Lumituiskun-Tuulikki) myös uuden kuvan. Neiti oli käynyt ensimmäisillä rokotuksilla ja reipas Malla oli ollut. :)

Zokolta (Kolme Veetä Lumituiskun-Taavetti) tuli myös kuvaterveisiä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti