sunnuntai 12. elokuuta 2018

Kuhmo rn 11.8.

Eilen ajelimme Kerkon ja Petjan kanssa Kuhmoon näyttelyyn. Myös Kuisma poika lähti turistiksi mukaan. :) Meillähän menikin sitten oikein mukavasti kehissä. Alla tulokset arvosteluineen:

Kerkko (Kotilan Kerkko-Uolevi)
Tuomari Kirsi Honkanen
JUN ERI 1
"Erinomainen koko ja mittasuhteet. Kevytpiirteinen pää. Kauniit tummat silmät. Hyvä purenta ja hampaisto. Hieman kookkaat korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Erinomainen hännänkiinnitys. Tasapainoisesti kehittynyt. Kiinteä etuosa. Erinomainen raajaluusto. Riittävästi kulmauksia. Sujuvat, rytmikkäät liikkeet. Erinomainen karvanlaatu, mutta tänään aika niukassa kesäkarvassa. Miellyttävä kehäkäytös ja esiintyminen."

 Petja (Kolme Veetä Basso-Betja)
Tuomari Tuula Pratt
AVO ERI 1 SA PU 4 SERT 
 "Rungossa sopiva pituus. Raajakorkeutta voisi olla hieman enemmän. Erinomainen pää, hyvä täyteläisyys, pehmeä ilme. Erinomainen kaula. Hyvä rungon tilavuus. Tanakat, hyvin kulmautuneet raajat. Oikea-asentoinen, vaatimaton häntä. Erinomainen, joustava liikunta. Askeleessa hyvä ulottuvuus. Erinomainen turkki."

Niin se meidän Petja mörrikkä nappasi toisen sertin itselleen, nyt se on siis yhtä sertiä vaille valio. Jospa se jossain vaiheessa se viimenenkin sitten tulee. :) Ensi vuonna Petja täyttää jo 8 vuotta, joten sen kanssa mennään sitten jo veteraaniluokkaan. :)
Kerkollakin meni tosi hienosti. Tuomari tykkäsi Kerkosta kovasti ja sanoikin meille, että kunhan ollaan karvat saatu takaisin niin tulkaa sitten uudelleen kehiin. :) 
Nyt pikkupoika saa alkaa kasvattelemaan turkkiaan takaisin ja marraskuussa olisi tarkoitus mennä Jyväskylään näyttelyihin

Kuhmossa turistina Irman mukana oli myös meidän Petjan poika Hermanni (Kotilan Hermanni). Isä ja poika näkivät toisensa ensimmäistä kertaa ja tykkäsivät toisistaan kovasti. Hermanni on hyvin paljon isänsä näköinen ja aivan ihanan rauhallinen poika. Muutamia kuvia Hermannista:


Sekä kaksi kuvaa isästä ja pojasta:

Näyttelyn jälkeen, ennen kotiin lähtöä, kävimme kasvattimme Mössin (Kolme Veetä Kevät-Kerkko) perheen luona kylässä. Kiva oli nähdä Mössiä pitkästä aikaa. Komea ja ihana pojan mörrikkä. Kiitos Eevalle ja Markukselle kun saimme käydä kylässä. :) Alla kuvia Mössistä:


Tänään kävimme Annen luona katsomassa pitkästä aikaa Seelaa (Kolme Veetä B-duuri-Bihla). Seelalla on kaverina ajokoira poika Milo. :) Näistä kaveruksista myös muutamia kuvia:

Seela

Kaverukset Seela ja Milo

 Milo

Hannalta sain uusia kuvia Murusta (Kolme Veetä Fiini-Friida) kesän ajalta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti