maanantai 6. elokuuta 2018

Sawo Show 3.8.-5.8.

Perjantaina ajeltiin Kuopioon, jossa olikin ensimmäinen päivä Sawo Show:sta edessä. Perjantaina kehässä kävi pyörähtämässä Hilma (Kolme Veetä Lumituiskun-Talvikki), Hinna (Kotituulen Hermione) ja Hilla (Viima). Nuutti otti viikonloppuna kuvia kehistä.
Tuomarina lappalaisilla toimi Elina Haapaniemi ja tulokset seuraavanlaiset:

Hilma PEN 1 KP & ROP pentu
"8kk vanha, hyvin soma. Parkinruskea valkoisin merkein. Feminiinen ja soma, hyvin esiintyvä narttupentu. Hyvä ilmeikäs pää. Oikea purenta. Sopivasti kulmautuneet raajat. Oikea olemus. Liikkuu ikäisekseen hyvin."

Hinna JUN H 
"16 kk vanha juniori. Parkinruskea kermanvaalein merkein. Tarvitsee enemmän aikaa kehitykseen. Riittävä kallo, hieman kevyt kuono-osa. Kookkaat korvat. Saisi seistä edestä paremmin. Hyvä kaula. Vielä kevyt runko ja hieman niukka takaosa. Epätasapainoinen liike, varsinkin edestä kovin epävakaa."

Hilla AVO ERI 1 
"3v. Hyvin esiintyvä, ruskea narttu. Hyvä tyyppi ja kokonaisuus. Sopivan pehmeät linjat. Voisi olla aavistuksen tiiviimmässä kunnossa. Esitetään vahvassa karvapeitteessä. Hyvä pää, kookkaat korvat. Kaunis luusto. Vankka takaosa. Hyvät käpälät. Hyvä häntä. Liikkuu riittävin askelin."

 Hienosti meni perjantaina koko porukalla. :)

Lauantaina ja sunnuntaina oli sitten meidän Kerkon vuoro olla kehässä. Lauantaina tuomarina toimi Michael Leonard Irlannista ja sunnuntaina Hilkka Salohalla. Odotuksia ei Kerkon suhteen isommin ollut, kun poika päätti pudottaa melkein kaiken pohjavillan pois juuri näyttelyiden alla. Tulokset yllättikin positiivisesti. Lauantaina Kerkko oli JUN EH 3 ja sunnuntaina JUN ERI 1 . :) Lauantaina mennään vielä Kerkon kanssa Kuhmoon näyttelyyn, jonka jälkeen poika saa jäädä hieman tauolle kasvattelamaan karvojaan takaisin. :) Kuhmoon lähtee myös kotoa Petja pitkästä aikaa kehään. :)

Kerkko JUN EH3 ja JUN ERI1
Lauantain arvostelu oli englanniksi ja pääpiirteittäin tuomari oli sitä mieltä että poika tarvitsee vain aikaa kehityttyäkseen. Muuten kaikki oli ok. :)
Sunnuntain arvostelu:
"Oikea koko ja mittasuhteet. Hyvä kaula ja kaulankiinnitys. Hyvä ylälinja, hännänkiinnitys ja häntä. Hyvä lapa. Hieman pysty olkavarsi. Riittävät takakulmaukset. Erinomainen rintakehä. Karvapeite ei tänään näyttelykunnossa. Liikkuu hyvin."

 Maaningalla otettiin vielä Hillasta ja Hilmasta kuvia. Ylemmässä kuvassa myös Nuutti mukana. :)
 Äiti ja tytär

Matilta tuli kuvia Teposta (Kolme Veetä Lumituiskun-Teppo). Teppo on käynyt uimassa ja saanut myös maistella jätskiä, kun on niin kuumia ilmoja ollut. :)


Saku (Kolme Veetä Lumituiskun-Tahvo) oli käynyt valloittamassa Saana tunturin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti