sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Hinnan terveystulokset

Torstaina ajelin Kuopioon ja käytin Hinnan (Kotituulen Hermione) lonkka ja kyynärkuvissa sekä samalla otettiin verta DM testiä varten. Eilen sähköpostiin tupsahti tulokset ja lonkat B/B ja kyynärät 0/0! Silmät on Hinnalta jo aikaisemmin tutkittu terveeksi ja nyt odotellaan vielä DM testin tuloksia. :) Kun testien tulokset tulee niin sitten voidaan alkaa Hinnalle uroksia miettimään. :) Pentuja olisi mahdollisesti sitten ensi kesälle toiveissa.. :)

 Olin äitin luona Maaningalla yhden yön ja perjantaina ajelin takaisin kotiin. Otin sieltä samalla Hilman mukaan. Tarkoituksena olisi vielä ennen Nurmeksen näyttelyä käydä näyttelyharkoissa Hilman kanssa. :)

Vielä kuva torstai illalta Maaningalta. Urho poika oli minulla reissussa mukana. Kuvassa tietenkin Hilma, Urho ja Hilla :)

Torstaina saimme myös iloisia uutisia. Meidän lauman uusin jäsen syntyi, nimittäin Kontioharjun kennelistä Pudasjärveltä meille tulisi sijoitukseen narttu pentu, jonka vanhemmat on Kontioharjun Hetta "Hilppu" ja Tassutuvan Pyykkipoika "Paavo". :) Kasvattajalta Mirkalta olemmekin saaneet jo kuvia meidän tulevasta pienokaisesta:
Kontioharjun Nipsippa eli kotoisammin Kaisla :)

Kunhan pentu kasvaa niin käydään sitten sitä katsomassa kertaalleen ennen luovutusta. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti