perjantai 1. helmikuuta 2019

Kuvia ja kuulumisia

Viime viikolla sunnuntaina kävimme mutkan Kuopiossa. Meno matkalla pysähdyimme Maaningalla Hilmaa ja Hillaa (Kolme Veetä Lumituiskun-Talvikki & Viima) moikkaamassa. Muutama kuva:

Hilla

Hilma

Hilman ilmoittelin Nurmeksen näyttelyyn ja kotoa Petjan. Sinne mennään kuun loppupuolella. :) Ensi viikolla käyn hakemassa Hilman meille ja samalla reissulla käytän Hinnan (Kotituulen Hermione) lonkka ja kyynärkuvissa. :)

Sunnuntaina veimme myös Hinnan kotiin ja poikkesin mutkan Kuopion sorsasalossa, jossa oli jalostuspäivien näyttely. Tarkoituksena oli, että olisi Hinnasta otettu DM testi siellä, mutta se ei onnistunutkaan kun ei koiraa saanut viedä sisätiloihin missään raviradan alueella eikä sitä olisi kovalla pakkasella pystynyt ulkona ottamaan. Näimme kuitenkin pikaisesti Hinnan kasvattajaa, jolla oli Hinnan sisko näyttelyssä mukana. Kaksi kuvaa näistä sisaruksista:

Hinna ja siskonsa Ymmi

Kasvateista taas on muutamia kuvia saatu, kiitos kaikille. :)

Taneli (Kolme Veetä Lumituiskun-Taneli)

Zoko (Kolme Veetä Lumituiskun-Taavetti)

Saku (Kolme Veetä Lumituiskun-Tahvo)

Papu (Kolme Veetä Cicu-Camu)

Muru (Kolme Veetä Fiini-Friida)


Ja vielä kuva meidän Fredi pojasta. Minullahan vaihtui työpaikka joulukuun alussa ja tähänkin kehitysvammaisten ryhmäkotiin saa ottaa koiria töihin mukaan. Edellisessä työpaikassani Fredi kulki minulla yövuoroissa mukana ja nyt minulla olikin tällä viikolla ensimmäiset yövuorot uudessa työpaikassa. Fredi oli tietysti onnessaan, kun pitkästä aikaa oli yövuoroja.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti