tiistai 23. huhtikuuta 2019

Hinnan juoksu alkanut

Hinnan juoksu alkoi viime viikolla ja pikkuveljeni Nuutti toi Hinnan lauantaina junalla meille. Martin kanssa ollaan jo tuttavuutta tehty ja hieman leikitty, mutta ei vielä päivät ole kohdillaan.. :) Laittelen tänne päivitystä tilanteesta sitten myöhemmin. :)

Viime viikon olin hoitamassa kaverimme Miran 7 kääpiösnautseria, kun Mira oli reissussa.. Kotoisat oltavat olikin, kun sänky oli täynnä nukkumakavereita. :)

Myös meidän Irmelin (Kotituulen Ingrid) 3 vuotissynttärit oli viime viikolla. Onnea Irmeli! :)

Minulla oli pari yövuoroa tässä pääsiäisen aikaan ja Fredi poika tietenkin lähti töihin mukaan. Iltavuorossa oli ollut Fredin työkaveri cavalier tyttö Minttu. :)

Eilen ajeltiin mummon ja Nuutin kanssa Kuhmoon 
josta haimme Nuutille mitteli neitokaisen Milkan (Kotilan Milka). Milkasta tulee meidän lauman etäjäsen eli menee sijoitukseen ja muuttaa asumaan Nuutin kanssa Siilinjärvelle. Melkoisen reipas ja topakka neitokainen.. Tänään vien Nuutin ja Milkan Siilinjärvelle. Kaisla oli mukana reissussa ja ihmetteli kovasti kun vastassa oli iso lauma erillaisia koiria. :)


Eilen otettuja muutamia kuvia ulkoilukuvia Milkasta:


Milka ja isoveli Kerkko

Kaisla ja Milka

Kaisla

Vielä kuva Nuutista Milkan kanssa, onnellinen koiranomistaja :)

Vielä kuva veljeksistä Sakusta ja Zokosta (Kolme Veetä Lumituiskun-Tahvo & Kolme Veetä Lumituiskun-Taavetti), jonka sain Muhokselta Annelta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti