maanantai 29. huhtikuuta 2019

Pentuja toiveissa kesälle!

Martti ja Hinna on tehnyt tässä tuttavuutta viikon verran keskenään ja eilen sitten kävikin niin, että Martti astui Hinnan. :) Pentuja olisi toiveissa kesäkuun loppuun viikolle 26. :) Pitää vielä paremmalla ajalla ottaa pariskunnasta kuvia ja laittaa niitä tänne näkysälle. 

 
 Tarkempia tietoja vanhemmista kotisivuilla: https://sites.google.com/site/kennelkolmeveetae/pentu

Viikonloppu meni koiramaisissa merkeissä. Lauantaina ajelin Petjan kanssa Pyhäjärven ryhmänäyttelyyn. Tuomarina lapinkoirilla oli Saija Juutilainen ja Petjan tuloksena VET ERI 1 ROP VET! Meidän kehät oli jo loppu aamupäivästä ja olikin pitkä aika odotella iltapäivään asti loppukehiä, mutta olihan se jäätävä kun kerrankin sinne asti pääsee. Onneksi jäätiin, päivän päätteeksi vielä Petja oli vielä BIS 2 veteraani! Eipä ihan olisi uskonut että niinkin hienosti Petjalla menee. :) 

Kolme Veetä Basso-Betja "Petja" 
VET ERI 1 ROP VET BIS 2 VET
"8 v . Tilava runkoinen. Hyvä luustoinen, jäntevä uros. Hyvä uroksen pää ja ilme. Hieno purenta ja korvat. Hyvä karvanlaatu, tänään hieman ohut häntäinen. Liikkuu kapeasti, mutta yhden suuntaisesti. Tekee sivukuvassa hieman pitkän vaikutelman, mutta säilyttää ylälinjan."
Petja odottelee ryhmäkehiä

Sunnuntaina ajeltiin Petjan ja Kerkon kanssa Kiuruvedelle. Samaan kyytiin lähti Karoliina lapinkoira Lyylin kanssa. Lapinkoirien tuomarina oli Maija Mäkinen ja mitteleillä Veli-Pekka Kumpumäki. Tulokset arvosteluineen alla:

Kotilan Kerkko-Uolevi "Kerkko"
NUO EH2
"Hyvä runko ja mittasuhteet. Sopiva luusto. Hyvä ryhti. Hieman pitkät korvat. Tummat, mutta hieman pyöreät silmät. Hyvä kuono. Suorat etukulmaukset ja kaipaa voimakkaamman eturinnan. Tanakka lyhyt runko. Häntä voisi olla korkeammalle kiinnitynyt. Turkki ei tänään parhaimmillaan ja väri samea." 

Kolme Veetä Basso-Betja "Petja"
VET EH2
"8 v nuori, matalaraajainen uros. Selvä sukupuolileima. Hyvä pää ja ilme. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Kaunis kaula, hyvä runko ja häntä. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä luusto ja karvanlaatu. Hyvät varvaskarvat. Kevyet nuorekkaat liikkeet. Mataluus häiritsee."

Kuvia ei tältä reissulta isommin tullut otettua pojista, mutta tässä yksi kun olimme lähtöä tekemässä. :)

Kiitoksia Karoliinalle matkaseurasta. :) Tällä viikolla ajellaan Kerkon kanssa Raaheen näyttelyyn. Katsotaan mitä siellä tuomari tuumaa.. :)

Nuutilta sain kuvan pikkuisesta Milkasta (Kotilan Milka) joka on sopeutunut hyvin uuteen kotiinsa. Reipas ja touhukas neitokainen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti