perjantai 31. toukokuuta 2019

Urho vaihtanut kotia

Meidän Urho-Kalevi (Kotilan Max) lähti eilen uuteen kotiin Kiuruvedelle. Urhon kanssa on jo pidemmän aikaa ollut ongelmia meidän lauman muiden urosten kanssa. Tilanne alkoi käydä jo välillä todella hankalaksi. Urhohan on muuten aivan ihana ja kiltti koira, joten päätös ei ollut helppo. Eilen aamulla laittelinkin sitten facebookkiin ilmoitusta, että löytyisiköhän Urholle mahdollisesti kotia sitä kautta. Olin kerinnyt ilmoituksen sinne laittaa, kun Hiittanan kennelin kasvattaja Irene soitteli, että hänellä voisi olla ihana koti maalla tiedossa. Otin yhteyttä Kiuruvedelle Tarjaan ja Seppoon, jotka päättivätkin heti tulla Urho katsomaan. He ihastuivat Urhoon ja Urho tykästyi heihin. Niimpä Urho lähti Kiuruvedelle asumaan. Ikävähän sitä höpsöä poikaa tulee, mutta tämä oli nyt kaikkien kannalta paras ratkaisu. Kiitokset Tarjalle ja Sepolle, Urho lähti tosi hyvään uuteen kotiin.

Urho lähtöä tekemässä

Illalla sain jo kuvia Urhosta. Uudessa kodissa paljon lääniä, joten ilta oli mennyt tutustuessa uuteen ympäristöön. Sepon oli jo ominut ihan itselleen. :)

Tänään mennään Hinnan kanssa ultraan varmistamaan onko pentusia tulossa. Pientä pyöristymistä on ollut havaittavissa, mutta käydään vielä varmistamassa asia. :) Kaisla lähtee samalla toisille rokotuksille. :)

 Viime viikonloppuna Kaislalla oli kaverina Milka tyttönen muutaman yön. Touhua riittikin ja vesisateessa ulkona tuli painittua. 

Kaksi märkää pentua Kaisla ja Milka

Milka

Sain kuvia Lakusta (Kolme Veetä Aamu-usva) , joka asustelee nykyään Kangasalalla uudessa perheessä. Siellä on shetlanninlammaskoira poika kaverina. :)

 Jennalta sain kuvan Kuurasta (Kolme Veetä Aamunsäde). Virkeä mummeli edelleen. A-pennuille tuleekin kesäkuussa ikää jo 10-vuotta! :)

Muutama puhelimella otettu kuva, kaikissa näkyy Petja esiintyvän :)

Petja ja Irmeli oman kopin katolla

Kahden kerroksen väkeä, Petja ylhäällä ja Martti alhaalla.

Illalla ennen nukkumaan menoa nämä kaksi, Kerkko ja Petja,  on aina sängyssä odotatmassa . Loppujen lopuksi Petja jaksaa nukkua sängyssä vain hetken. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti