maanantai 10. kesäkuuta 2019

Sotkamo rn 8.6.

Lauantaina kävimme Petjan kanssa Sotkamossa ryhmänäyttelyssä. Samaan kyytiin lähti myös Karoliina Hilla koiransa kanssa. Kummityttöni Pihla oli myös reissussa matkassa ja tykkäsi kovasti olla koiranäyttelyssä mukana seuraamassa ja rapsuttelemassa koiria. :)
 Tuomarina lappalaisille toimi Katja Partanen tulokset kuvineen alla alemman kuvan nappasi Karoliina:

Kolme Veetä Basso-Betja "Petja"
VET ERI 1 SA PU 3 VARASERT ROP-VET
 "Keskikokoinen. Erinomaisessa kunnossa esitetty veteraani. Erinomaiset mittasuhteet. Hieno uroksen pää. Hyvä ylälinja ja häntä.Erinomainen runko ja samoin raajarakenne ja luuston vahvuus. Turkki hyvässä kunnossa ja nauttii esiintymisestä."

ROP vet Kolme Veetä Basso-Betja ja VSP vet Orso-Farm Tunna
Odotukset ylittyivät totaallisesti tällä reissulla. :) Petjan valioituminenkin kävi lähellä, mutta tyytyväisiä ollaan joka tapauksessa. :) Ryhmä kehässä kävimme myös pyörähtämässä, mutta sieltä pudottiin sitten pois. Hienosti jaksoi Petja esiintyä pitkästä helteisestä päivästä huolimatta. :)  
Kiitokset taas Karoliinalle mukavasta näyttelyreissu seurasta.

Seuraavat näyttelyt meillä olisi suunnitteilla heinäkuun loppuun, sitä ennen keskitytään Hinnan pentuihin. Kävimme tosiaan Hinnan kanssa ultrassa, jossa näkyi 5-6 pentua. :) Kovasti on Hinna pyöristynyt, noin 3 viikkoa olisi vielä laskettuun aikaan. Yritän ottaa tässä joku päivä Hinnasta uusia kuvia. :) Tällä hetkellä emme ota enempää alustavia varauksia pennuista, katsotaan mitä syntyy ja mikä on sitten varaustilanne. :)

Hinna ja Kaisla eläinlääkäri reissulla. Kaisla sai toiset rokotukset samalla. :)

Ja vielä kaksi kuvaa meidän Kaislasta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti