sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

Ukko-pennut 2 viikkoa

Tänään Ukko-pennuille tuli ikää  2 viikkoa. Kaikilla on silmät auenneet ja maailmaa ihmetellään kovasti. :) Pari päivää sitten pennuille laitettiin keittiöön pentuaitaus, jossa on enemmän tilaa temmeltää. :) Kaikilla muilla painoa reilu kilo, paitsi Ukko-Otsolla joka vielä hieman alle kilon painaa. :) Kaksi viikkois kuvat pentusista:

Kolma Veetä Ukko-Untamo "Unto-Uolevi"

Kolme Veetä Ukko-Oula "Masa"

Kolme Veetä Ukko-Ohto "Poseidon"

 Kolme Veetä Ukko-Oiva "Vertti"

Kolme Veetä Ukko-Otso

Kaksi kuvaa pentuaitauksesta

Tällä viikolla saatiin valmiiksi pentujen ulkoiluaitaus kun Tuomas ja Terhi oli sitä rakentamassa. :)

Maanantaina kävimme meidän Sinna mummon kanssa eläinlääkärillä. Sinnalta leikattiin jokunen vuosi takaperin nivustyrä ja toiseen alanisään oli kertynyt rasvaa jota samalla poistettiin. Nyt sama nisä on pikkuhiljaa kerännyt ilmeisestikin uudelleen rasvaa ja nisä on todella iso. Sinna oli todella kipeä ja varattiin aikaa eläinlääkäriin. Todennäköisesti se nisä nyt painaa ja vetää ihoa niin tiukalle että sen takia kipuilee. Eläinlääkärissä todettiin, että Sinna on muuten hyvässä kunnossa, joten leikkaukselle  ei ole estettä vaikka ikää on 12 vuotta. Perjantaille on Sinnalle leikkuu aika varattu, jossa sitten poistetaan kertynyttä rasvaa nisästä. Nyt Sinna on kipulääkekuurilla leikkuulle asti. Sinna on nauttinut olostaan sisäkoirana. :)

Eläinlääkäriltä lähtiessä nähtiin ihan sattumalta Hinnan siskoon Millaan (Kotituulen Myrtti). Asuvat siinä lähistöllä ja olivat lenkillä. Milla on kyllä kaunis neitokainen jossa on hyvin paljon isäänsä Pyryä. :)


Sain Indistä (Kolme Veetä Eka-Elviira) uuden kuvan. Indin perheeseen meneekin näistä Ukko pennuista Ukko-Ohto eli Poseidon, josta tulee perheen yhden tytön koira ja tulee välillä olemaan Indinkin kaverina. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti