sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Ukko-pennut 3 viikkoa

Ukko-pennuille tuli tänään ikää 3 viikkoa. Aamusella saatiin ensimmäiset matolääkkeet ja maisteltiin myös ensimmäisen kerran jauhelihaa piimän kera. Kylläpä se olikin hyvää ja kaikille maistui oikein hyvin. :) Alla kolmiviikkois kuvat :

Kolme Veetä Ukko-Otso "Rufus"

 Kolme Veetä Ukko-Ohto "Poiseidon"

Kolme Veetä Ukko-Oiva "Vertti"

Kolme Veetä Ukko-Untamo "Unto-Uolevi"

Kolme Veetä Ukko-Oula "Masa"


 Kuvia ensimmäisestä ruokailuhetkestä:

"Meistäkin piti kyllä ottaa uusi kuva, kun noista pennuista aina vaan ottavat kuvia. Näin hienosti ollaan nojatuolissa." tuumii Kerkko ja Kuisma

Perjantaina oli raskas ja jännittävä päivä kun Sinna mummon leikkaus oli edessä. Onneksi kaikki meni hyvin, vaikka jännitti kovasti miten käy. Ei voi kun taas kiittää Eläinsairaala Countrypoliksen henkilökuntaa ja eläinlääkäriä Marja Ojalehtoa Sinnan hyvästä hoidosta! Kilon verran poistettiin Sinnalta siitä nisästä rasvaa, ei ihme jos on kipuja ollut. Ensimmäisen yön nukuin Sinnan vierellä lattialla, mutta nyt mummeli on jo normaali virkeä oma itsensä. Kyllä Sinna on ikäänsä nähden hyvässä kunnossa, sydän äänetkin edelleen hyvät. :)

Paula Martiskaiselta sain pari kuvaa meidän Petjasta kesäkuun alussa olleesta Sotkamon ryhmiksestä. :) Petjan kanssa mennäänkin ensi viikolla Ristijärvelle lauantaina näyttelyyn ja sunnuntaina Petjan sekä Kerkon kanssa Suonenjoelle. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti