maanantai 29. heinäkuuta 2019

Ukko pennut 4 viikkoa!

Eilen tuli Ukko pennuille ikää 4 viikkoa. Ulkoiltu on pentujen kanssa lähes päivittäin kun on lämmintä riittänyt. Uudet kuvat Ukoista:

Kolme Veetä Ukko-Untamo "Unto-Uolevi"

Kolme Veetä Ukko-Oiva "Vertti"

Kolme Veetä Ukko-Oula "Masa"

Kolme Veetä Ukko-Otso "Rufus"

Kolme Veetä Ukko-Ohto "Poseidon"

Satunnaisia ulkoilukuvia:

Sinna isomummo pentujen kanssa

 Lauantaina Unikeonpäivänä meidän Lotta täytti 13 vuotta! Onnea Lotta!

Lauantaina ajeltiin Ristijärvelle näyttelyyn Petjan kanssa. Samaan kyytiin lähti Karoliina ja Nelli lappalaistyttöjen Hillan ja Lyylin kanssa. Mira oli myös turistina mukana. :) Tuomarina lappalaisille toimi Matti Palojärvi , tulokset kuvineen alla:

Kolme Veetä Basso-Betja "Petja"
VET ERI 1 ROP VET BIS 4 VET
"Keskikokoa pienempi, mittasuhteiltaan oikea. Hyvän mallinen pää. Kookkaat oikea asentoiset korvat. Hyvä runko, riittävä raajaluusto ja kulmaukset. Raajat erittäi hyvä asentoiset. Hyvä karvapeite, hieman vaatimaton häntä. Joustava liike. Rauhallinen luonne."
 ROP VET Kolme Veetä Basso-Betja & VSP VET Orso-Farm Tunna 
kuvan nappasi Mira

Eilen ajeltiin sitten Suonenjoelle Petjan ja Kerkon kanssa. Karoliina ja Nelli oli taas kyydissä Hillan ja Lyylin kanssa. :) Kuopiosta otin kyytiin kummityttöni Pihlan näyttelyhommiin mukaan. :) Petjan tuomarina Katja Partanen ja Kerkon tuomarina Esa Ruotsalainen. Hienosti meni kummallakin pojalla, tulokset taas kuvineen alla, Nelli otti kuvat:

Kolme Veetä  Basso-Betja "Petja" 
VET ERI 1 ROP VET
"Keskikokoinen, oikeat uroksen mittasuhteet. Hyvä uroksen pää, hieman kookkaat korvat. Hyvä ylälinja. Hieman alaskiinnittynyt häntä. Hyvä runko. Kokoon sopiva raajaluuston vahvuus. Tasapainoiset kulmaukset. Rodunomainen liike. Oikea turkinlaatu. Miellyttävä käytös."
  
Kotilan Kerkko-Uolevi "Kerkko"
NUO ERI 1 SA PU 2 SERT
"Tiivis nuori uros. Erinomainen tyyppi ja kaunis ryhti. Oikea ilmeinen, hieman kevyt kalloinen pää. Hyvä ylälinja ja häntä. Erinomainen raajarakenne ja luusto. Sujuvat liikkeet. Kesäturkissa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti