maanantai 10. elokuuta 2020

Haapajärvi rn 8.8.

 Viikonloppuna oli puolen vuoden tauon jälkeen pitkästä aikaa näyttelyt, jonne osallistuttiin Taimin, Kaislan ja Petjan kanssa. Mira lähti Kajaanista kyytiin seuraksi ja apukäsiksi. Päivä oli helteinen, mutta kaikinpuolin muuten mukava ja onnistunut. Taimi oli ensimmäistä kertaa oikeassa näyttelyssä ja käyttäytyi hienosti koko reissun ajan. :) Tuomarina toimi Hannu Talvi ja tulokset kuvineen alla, osan kuvista otti Nelli Heikkinen. :)

Taimi (Almalyylintyttö)

PEK 1 KP ROP-pentu 

"Musta merkein. Hyvin kehittynyt , mittasuhteiltaan oikea. Hyvä nartun pää. Voimakkaasti taittuneet korvat. Hyvä jäntevä runko. Oikein kulmautuneet raajat. Hyvä turkki ja häntä. Normaali luonne ja liike."
Kaisla (Kontioharjun Nipsippa)
JUN EH 2
"Vaalea parkinväri. Hyvä koko ja mittasuhteet. Hyvä luustoinen, hieman lyhyehkö kallo-osa, luisu lantio, muuten täyteläinen runko. Erinomainen raajaluusto ja kulmaukset. Oikea turkin laatu. Häntä jää liikkeessäkin selkälinjan alapuolelle, muuten hyvä luonne ja liikunta."
Petja (Kolme Veetä Basso-Betja)
VET EH 3
"Musta merkein. Hieman matalan vaikutelman antava uros, jolla kaunis ilmeinen pää. Hyvä voimakas runko. Hyvä raajaluusto. Raajat saisi olla hieman korkeammat. Hyvä turkki ja häntä. Miellyttävä luonne ja vetävä liike"


Koko näyttelyporukka samassa kuvassa : Kaisla, Taimi ja Petja .)


Ennen näyttelyitä kävimme Taimin kanssa Kstk:n järkkäämässä mätsärissä. Siellä meillä menikin oikein mukavasti, Taimi sai pennuissa sinisen nauhan ja oli vielä sinisten saaneiden neljäs. :) 


Tällä viikolla on kotinäyttelyt täällä Kajaanissa, jonne kotoa lähtee Taimi, Kaisla ja Kerkko. :) Laittelen sitten tuloksia näyttelyn jälkeen tänne blogin puolelle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti