sunnuntai 2. elokuuta 2020

Viime viikkojen kuulumiset

Pari viime viikkoa on mennyt melkoisessa hulinassa, nyt vihdoin ehtii ajan kanssa päivitellä tänne blogin puolelle kuulumisia.

Pari viikkoa sitten meidän Kuismaa puri käärme. Olin itse töissä, mutta onneksi päivystys oli Kajaanissa ja saimme Miran avuksi viemään mummon ja Kuisman eläinlääkäriin. Kuisma oli neljä tuntia tipassa ja sai kipulääkettä. Alkoi sitten onneksi virkoamaan pitkän tiputuksen aikana. Melkein viikonpäivät Kuisma vietti sisällä toipuen puremasta. Kaikki meni kuitenkin hyvin ja poika toipui hyvin. Nyt on jo Kerkon ja Irmelin kanssa tarhassa päivystämässä. :) Vielä kerran iso kiitos Miralle, joka pystyi avuksi lähtemään!Kävimme Taimin kanssa ensimmäistä kertaa mätsärissä tässä pari viikkoa takaperin. Hienosti meni ensikertalaisella. Pennuissa sininen nauha, mutta ei sijoitusta. Taimi malttoi hienosti odotella omaa vuoroaan kaikessa rauhassa. :) Taimin äiti Lyyli ja velipoika Voitto oli myös paikalla:Hinnan ja Kerkon kanssa kävimme silmätarkissa. Kummallakin edelleen terveet silmät ja Kerkon polvet myös 0/0. :) Tarkastukset teki Jari Aho.

Eilen kävi kasvattipoika Poseidon (Kolme Veetä Ukko-Ohto) kylässä. Hieno nuori mies on Poseidonista kasvanut. Kiitos Veera ja Arttu-Pekka kun kävitte Poseidonia näyttämässä. :) Kuvia pojasta:
Pitkän koronatauon jälkeen meilläkin olisi ensi viikolla edessä ensimmäiset näyttelyt Haapajärvellä. Mukaan lähtee kotoa Taimi, Kaisla ja Petja. Huomenna käydään vielä Taimin ja Kaislan kanssa hieman harjoittelemassa ennen oikeita kehiä mätsärin merkeissä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti