maanantai 17. elokuuta 2020

Kajaani rn 15.8.

 Lauantaina oli täällä meillä Kajaanissa ryhmänäyttely. Kotoa mukaan lähti Kerkko, Taimi ja Kaisla. Paikalla oli myös kasvattipoika Poseidon. Tuomarina lappalaisille oli Maija Mäkinen ja mitteleille Annaliisa Heikkinen. Janette käytti Kerkon ja Poseidonin kehässä sekä otti myös minun kameralla kuvia, sillon kun en itse pystynyt niitä ottamaan. :) Tulokset kuvineen alla:

Kerkko (Kotilan Kerkko-Uolevi)

VAL  ERI 1 

"Hyvän tyyppinen uros, jolla hyvät rungon mittasuhteet. Kapea pää. Otsapenger saisi olla selvempi, korvat pienemmät ja kuono-osa voimakkaampi silmien alta. Etuasentoiset lavat. Hyvät suorat eturaajat. Tiivis runko. Hyvä häntä. Liikkuu hyvin edestä ja takaa. Hyvänlaatuinen karva. Viehättävä käytös."


Taimi (Almalyylintyttö)

PEK 1 KP ROP PENTU

"7kk feminiinen pentu. Antaa aavistuksen matalan vaikutelman. Narttumainen pää ja melko raskaat taittokorvat. Hyvät silmät ja purenta. Hyvä kaula. Tukeva runko. Hyvät kulmaukset. Vapaat liikkeet. Hyvä häntä. Ok pentuturkki. Hyvä käytös."Kaisla (Kontioharjun Nipsippa)

JUN EH 2

"1,5 v hyvät mittasuhteet ja sukupuolileima. Narttumainen pää. Eläväiset karvaiset korvat. Hyvät silmät ja purenta. Hyvä kaula ja runko. Hyvät kulmaukset. Hieman liian luisu lantio, eikä saa täysiä tehoja takaliikeeseen. Hyvä etuliike. Ei nosta häntäänsä liikkeessä. Ahdas takaa. Hyvä karvanlaatu. Hyvä käytös."


Poseidon (Kolme Veetä Ukko-Ohto)

JUN H

"14kk pitkärunkoinen uros, selvä sukupuolileima. Urosmainen pää. Kookkaat karvaiset korvat. Hyvät silmät ja purenta. Hyvä kaula. Voimakkaasti kulmautunut sekä edestä että takaa. Pitkä lanneosa. Hyvä runko. Sopiva luusto. Hyvä karva. Saisi liikkua tehokkaammin. Liikkeessä pehmeä selkä ja vajoaa hieman eteen. Ahtaat takaliikkeet. Hyvä tempperamentti, mutta tarvitsee kehätottumusta."


Ja vielä kuva Taimista velipoikansa Voiton kanssa, joka oli VSP pentu. Hienot lapsoset. :)

Kiitokset Janetelle avusta ja Veeralle kun toit Poseidonin näytille. :) Mikäli korona tilanteen vuoksi ei aleta tapahtumia perumaan enempää, niin seuraavaksi olisi sitten Hammaslahdella syyskuun alussa näyttelyt. :)

Vielä Veeralta saatu tunnelmallinen kuva Poseidonista.


Lauantaina 15.8. oli myös meidän F-pentueen 6 vuotissynttärit! Onnea koko pentueelle! :) Fannin ja Fredin synttäripäivä sujui rauhallisissa merkeissä. :)

Kaaposta (Kolme Veetä Fiksu-Feelix) tuli perinteinen synttärikuva. :)

Sekä kuva Hertasta (Kolme Veetä Fiini-Floora), joka oli käynyt kohdunpoisto leikkauksesta. Hyvin on neitokainen toipunut.

 

Topi (Kolme Veetä Fiksu-Fransu) myös synttärikakun kanssa. :)

 

Veeti (Kolme Veetä Fiksu-Feeti) rantamaisemissa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti